• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst
 

Fodral, väskor & portföljer

På denna sida hittar du bland annat datorväskor, ryggsäckar och resväskor. Oavsett om du letar efter en datorväska eller en ryggsäck så finner du det hos Lomax. Hitta väskor av både tyg och läder. Se vårt stora urval från flera olika varumärken.
Läs mer

Rekommenderat för dig

Din sökning matchade inte några produkter.

Men oroa dig inte - kontrollera stavningen eller testa med ett mindre specifikt sökord.

Har du frågor eller behöver du hjälp?


Datorväskor och ryggsäckar

Ta med din dator överallt och skydda den på samma gång. Du hittar både axelväskor och ryggsäckar med plats för din dator och andra nödvändiga saker som papper och arbetsredskap. Se vårt stora urval av arbetsväskor.

Var rädd om din rygg, välj en bra ryggsäck för din bärbara dator. Hos Lomax har vi både praktiska och smarta ryggsäckar i olika färger. Välj den ryggsäck som passar just ditt behov.

Resväskor

Oavsett om du ska på en affärsresa eller har behov av en rullväska för att transportera dina produkter mellan kunder så hittar du den här hos Lomax. Väskorna finns i olika färger och storlekar. För att underlätta transporten är väskorna utrustade med hjul och justerbara handtag. Om du ska resa lätt kan du hitta en väska som är godkänd hos de flesta flygbolag som handbagage.

Fodral

Skydda din bärbara dator med ett fodral, ibland även kallad sleeve. Hos Lomax hittar du fodral i både tyg och läder och i flera färger och storlekar. Använd dig av filtret till vänster på sidan för att hitta den storlek som bäst passar din dator.

Prisvärda väskor

Hos Lomax har vi alltid ett stort utbud av prisvärda väskor för alla behov. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få mejl med bra erbjudanden, till exempel när vi har erbjudanden på väskor, ryggsäckar och resväskor. 

När du är kund hos Lomax sparar du automatiskt KvartalsBonus på minst 5% av köpvärdet varje gång du handlar.