• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Kontorsmaterial

Hos Lomax hittar du allt det kontorsmaterial som du kan tänkas ha användning på jobbet – allt från papper till pennor och allt i ett välsorterat utbud. Här beställer du enkelt alla dina kontorsprylar till ett bra pris och får det snabbt levererat. Läs mer

Handla ditt kontorsmaterial hos Lomax

Hos Lomax har vi ett brett utbud av prisvärda kontorsartiklar som gör det lätt att optimera din arbetsplats. Hos oss hittar du allt från kuvert och kopieringspapper till saxar och stämplar av bra kvalitet. Saknar du överblick över dagens uppgifter och aktiviteter, så har du kanske behov av ett snyggt block från Mayland som kan hjälpa dig att organisera ditt arbete. Oavsett var du befinner dig i Sverige så levererar vi ditt kontorsmaterial snabbt och enkelt.

Papper till kontoret

Det kan vara riktigt frustrerande när de viktigaste kontorsartiklarna oväntat tar slut. Därför ser Lomax till att ha ett brett sortiment av kontorsmaterial, så oavsett om du är på jakt efter post-it-lappar, kopieringspapper eller praktiska anteckningsblock att ha liggande på skrivbordet, så har vi det du söker. I vår webbshop hittar du allt från 350g konstnärspapper till vanligt 80g skrivarpapper. Naturligtvis har vi också full koll på formaten så hos oss finner du gängse pappersstorlekar som A2, A3, A4, A5 och A6.

Rörigt på skrivbordet?

Är du en av dem som har svårt att överblicka de dagliga arbetsuppgifterna på grund av oordning på skrivbordet? Eller saknar du kanske bara några småsaker? I så fall har du kommit helt rätt, eftersom vi har allt inom skrivbordstillbehör. Här hittar du brevkorgar, häftapparater och diverse andra hjälpmedel för en organiserad arbetsdag vid skrivbordet. Kanske saknar du ett ställ till dina kulspetspennor, eller så behöver du kanske bara en bra förvaring för dina kontorsprylar. I Lomax stora urval hittar du allt det där du behöver ha i skrivbordslådan såsom tejp och lim, saxar, hobbyknivar, gem och pappersklämmor. Kort sagt, alla de där småsakerna som gör att kontoret fungerar som det ska. Och du glömmer väl inte papperskorgen?

Fyll på lagret med pennor

Kanske är det nya pennor du behöver? En riktigt bra bläckpenna eller blyerts är guld värd om man använder den varje dag. Därför är det viktigt att hitta den perfekta följeslagaren till skrivuppgifterna. Lyckligtvis har vi på Lomax ett stort utbud av bland annat överstrykningspennor, kulspetspennor och blyertspennor, så du lätt kan hitta både gamla och nya favoriter.

Allt från kontorsmaskiner till mappar och arkivboxar

Ett välfungerande kontor behöver också ha rätt kontorsapparater. Kanske saknar du en effektiv dokumentförstörare eller en stabil och vass skärmaskin? Vi har dessutom allt du behöver när du ska laminera viktiga papper. Förvaring och arkivering av papper fixar du lätt med varor från oss. Vi har ett stort sortiment av mappar, pärmar och olika arkivlådor så du slipper ha papperen liggandes lösa i tillfälliga lådor. Det gäller ju att ha bra koll på de där papperen du faktiskt ska spara såväl som de där som inte får sparas och ska förstöras på rätt sätt, enligt reglerna för GDPR. Saknar du kontorstillbehör för din butik så hittar du också allt du behöver här.

Enkelt att skicka försändelser

Om du behöver skicka paket och brev är det bra att ha ett lager av kuvert och påsar. I Lomax stora utbud hittar du både standardkuvert, bubbelpåsar och specialkuvert så du kan packa in dina ting ordentligt. När kuverten är förseglade och ska adresseras är det bra att kunna skriva ut etiketter snabbt och enkelt. Etiketter är ofta självhäftande så att de lätt kan fästas på försändelserna utan extra lim eller tejp. Så, klappat och klart! Redo att skickas iväg!

Vad menas med kontorsmaterial?

Vad är egentligen kontorsmaterial? Ja, kontorsmaterial är allt det du använder under en arbetsdag. Kontorsmaterial kan användas till både små och stora uppgifter; det kan vara allt från kulspets- och bläckpennor och anteckningsblock till mappar och pärmar för att förvara papper. Det är viktigt att ha rätt kontorsmaterial både hemma och på jobbet. Notisblock med post-it-lappar är praktiska att ha till hands så att du lätt och snabbt kan skriva ned minnesanteckningar och göra kom-ihåg-listor. Hos Lomax hittar du allt du behöver för kontoret, vare sig det är på jobbet eller i hemmet. Vi säljer både till verksamheter och privatpersoner. 

Köp kontorsmaterial online

I Lomax webbshop har vi gjort det enkelt för dig att beställa allt du behöver online. Vi ser till att ha ett sortiment av det kontorsmaterial du behöver, vare sig det är till hemmet eller arbetet. Du kan alltså beställa allt du behöver från ett enda ställe. Dessutom har vi gjort det extra enkelt för dig att återbeställa de kontorsartiklar du använder, så du varken behöver komma ihåg artikelnummer eller fakturor. När kulspetspennorna, skrivarpapperet eller märkpennorna börjar ta slut så trycker du bara på ”ombeställ” när du loggat in. Lätt som en plätt! Med vår snabba leverans ser vi till att du har dina produkter redan inom ett par arbetsdagar. Det gäller de flesta av våra varor.

Prisvärda kontorsmaterial

Hos Lomax har vi alltid ett stort utbud av prisvärda kontorsartiklar för företaget, skolan, offentlig sektor eller hemmakontoret. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mejl med många fina erbjudanden, till exempel på kontorsmaterial. När du är kund hos Lomax sparar du automatiskt KvartalsBonus på minst 5% av köpvärdet. Läs mer om KvartalsBonus.

Vanliga frågor om kontorsmaterial

Var kan man köpa kontorsmaterial?

 Kontorsmaterial köper du hos Lomax. Vi har ett stort urval av bra och prisvärda kontorsartiklar så att du lätt kan fylla lagret med allt det där du behöver till kontoret. Ta en titt på vårt utbud och hitta skrivbordstillbehör, papper, block, arkiveringsmaterial, etiketter samt kuvert och pennor.

Kan man köpa kontorsmaterial både till arbetsplatsen och till hemmet?

 Javisst! Hos Lomax handlar du kontorsartiklar för både arbetet såväl som privat bruk. På så vis har du alltid det du behöver, vare sig du är på jobbet eller arbetar hemifrån.

Vad menas med kontorsmaterial?

Kontorsmaterial är alla de varor som dagligen används på ett kontor. Det kan vara allt från papper och skrivblock till pennor eller arkivboxar, pärmar, mappar och brevkorgar. Hos Lomax hittar du allt det du behöver för kontoret på ett enda ställe.