• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

FRI FRAKT när du handlar för minst 399:- exkl. moms. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första order!

Kontorsmaterial

Hos Lomax hittar du alla de kontorsartiklar som du kan tänkas ha användning för i ditt företag – allt från kopieringspapper och kulspetspennor till stämplar, häftapparater och pärmar. Här hittar du ett brett sortiment från välkända varumärken såsom Esselte, Bantex, Post-it, Pilot, Avery och ProPac. Läs mer

Handla ditt kontorsmaterial hos Lomax

På Lomax.se har vi ett brett utbud av kontorsartiklar som gör det lätt att optimera din arbetsplats. Hos oss hittar du allt från kuvert och kopieringspapper till saxar och stämplar av bra kvalitet. Saknar du överblick över dagens uppgifter och aktiviteter, så har du kanske behov av en Burde-kalender som kan hjälpa dig att organisera ditt arbete.

Det kan vara riktigt frustrerande när de viktigaste kontorsartiklarna oväntat tar slut. Därför ser vi på Lomax till att ha ett brett sortiment av kontorsmaterial, så oavsett du är på jakt efter Post-it-lappar, kopieringspapper eller möjligtvis ett anteckningsblock, så har vi det du söker. Vi har alltifrån kopieringspapper och laserpapper till ritpapper, transparenta ark och färgat papper. Du finner allt emellan särskilt 350 g konstnärspapper och vanligt 80 g skrivarpapper i vår webbshop.

Organisera ditt skrivbord

Är du en av dem som har svårt att överblicka de dagliga arbetsuppgifterna på grund av oordning på skrivbordet? Eller saknar du kanske bara några småsaker till skrivbordet? I så fall har du kommit helt rätt, eftersom vi har allt inom skrivbordstillbehör. På Lomax.se hittar du brevkorgar, häftapparater och diverse andra hjälpmedel för en organiserad arbetsdag vid skrivbordet. Kanske saknar du ett ställ till dina kulspetspennor, eller så behöver du kanske helt enkelt bara nya skrivredskap? Vi har ett brett utbud av överstrykningspennor, kulspetspennor, blyertspennor, tuschpennor, färgpennor och en massa andra typer av pennor.

Maskiner – och allt annat – till ditt kontor

Även för det välfungerande kontoret är det viktigt med de rätta kontorsmaskinerna. Kanske saknar du en effektiv dokumentförstörare eller en stabil och vass skärmaskin? Vi har dessutom allt du behöver när du ska laminera viktiga papper.

Vi på Lomax har gjort det lätt för dig att ombeställa de kontorsartiklar som du just nu saknar. Med våra ständigt snabba leveranser så kan du förvänta dig leverans av majoriteten av våra varor inom 1–3 arbetsdagar. Handla dina kontorsartiklar till ett förmånligt pris på Lomax.se.
Det var lätt!