• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Så kan du handla med gott samvete

Här på sidan hittar du samtliga av våra certifierade produkter. När du handlar dessa produkter hos oss bidrar du till att stödja allt från ekologiskt jordbruk till att upprätthålla rättvisa arbetsvillkor för kakaobönder i Sydamerika.

Överst på sidan kan du sortera produkterna efter respektive kategori. Du kan också filtrera bland produkterna precis som på övriga sidan. Du kan även se vilka certifieringar som varje enskild produkt innehar. 

Har du feedback eller idéer om andra åtgärder, vill vi gärna höra dem - mejla oss på [email protected]. Kom ihåg att du på vår CSR-sida kan läsa om alla projekt där vår verksamhet är med och tar sitt sociala ansvar.

Vi hoppas att du vill handla hos oss. Då är du med och stödjer vårt arbete med att introducera ännu fler certifierade produkter i vårt sortiment – produkter med gott samvete!

Populära certifierade produkter

Produktberättelser med gott samvete

Vår CSR Manager rekommenderar

Fler berättelser med gott samvete

Det är inte bara med certifierade produkter vi går in för att göra något gott för människor och natur. Vi har även en klart definierad intern miljöpolitik  och en genomarbetad strategi för vårt CSR-arbete (CSR står för Corporate Social Responsibility).

Vi har bland annat bytt ut vårt emballage mot återvunnen kartong och plast, gått över till förnybar energi på vårt huvudkontor och -lager i Frederikssund  samt utarbetat en uppförandekod med etiska och moraliska riktlinjer, som vi hädanefter kommer att be våra leverantörer att underteckna.

Klicka på bilden till höger så kan du läsa mer om våra CSR-projekt, vår nya CSR-chef och vårt generella arbete på området. 

 

Utvalda certifieringar