• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Välj en kategori

Fler produkter

På jobbet kan man få användning av allt från plåster och sårvård till pyssel- och hobbymaterial. Det vet vi på Lomax och därför kan du också hitta allt ni behöver här – och lite till. Är det dags att inreda er nya butik, att lägga in en högre växel med träningen eller kanske att köpa tillbehör till bilen? Du hittar allt du behöver här i webbshoppen. Läs mer

Rekommenderat för dig

Håll bilen i toppskick

Ska du och köra längre sträckor så är det viktigt att se till att du har bra och korrekt utrustning till bilen, oavsett det gäller cykelhållare eller extra torkarblad. Hos Lomax hittar du bilmattor, bensindunkar och GPS:er som ger dig trygghet under de längre turerna.

Använd fritiden väl

Vi på Lomax ger dig möjlighet att träna med rejäl utrustning, samt att ta hand om kroppen med diverse krämer och vårdande produkter. Om du istället önskar ägna din fritid åt spel, aktiviteter och andra slags utmanande uppgifter, så finner du dessutom allt ifrån bordsfotboll till campingutrustning för äventyraren och konstnärstillbehör för den kreativa.

För din butik

Redan när kunden stiger in i butiken så är det viktigt att göra ett gott intryck, både genom personalens bemötande men också genom butikens utseende. Priserna ska framgå tydligt och butiken ska vara så pass välorganiserad att kunden lätt hittar rätt och känner sig trygg med sina tänkta köp. Med skyltar och tydlig prismärkning så blir det enklare att få fler nöjda kunder. Hos Lomax hittar du dina skyltar, kassar och kassaapparater. Inhandla din butiksutrustning redan idag.

Utomhusmiljö

Oavsett det är gräset som behöver klippas under vår- och sommarhalvåret eller det är snö som behöver skottas undan under vinterhalvåret, så har vi på Lomax de produkter som hjälper dig med underhållet utomhus. Önskar du kanske att göra utomhusmiljön mer välkomnande för personal och kunder? Genom att använda trädgårdsmöbler och bänkar så kan en större gårdsyta bli en trevlig frukostplats under sommarmånaderna. En ljusslinga i busken utanför entrén under de mörka höst- och vintermånaderna kan i sin tur bidra till en varmare och mer välkomnande stämning.

På Lomax.se hittar du det du behöver och mer därtill.