• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Gåva med din beställning

När du handlar som företag eller verksamhet på Lomax så har du möjlighet att välja en gåva som du får med din beställning. Gåvorna byts ut regelbundet och här kan du se den aktuella gåvan.

KvartalsBonus

När du handlar på Lomax så tjänar du automatisk minst 5% i bonus. Bonusen sparas på ditt Lomax-konto och kan användas som betalning på framtida beställningar. Här kan du läsa mer om hur vår Kvartalsbonus fungerar!

Gratis frakt över 699:-

När du handlar för över 699:- (exkl. moms) så står vi för frakten. Vi skickar din beställning så snabbt som möjligt så du kan få allt till arbetsplatsen snabbt och effektivt.

Personlig kundtjänst

Vår kundtjänst kan kontaktas via telefon, chatt eller mejl så du kan använda just den metod som passar dig bäst. Vi ser alltid till att svara så snabbt vi kan så du kan få effektiv hjälp. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Mina sidor

Som kund har du alltid enkel tillgång till er orderhistorik, leveransstatus, kundtjänstärenden och inte minst ert KvartalsBonus-saldo. Du hittar allt samlat ett ställe när du är inloggad!

Beställ igen enkelt

Med vår ombeställ-funktion så kan du enkelt beställa produkter du köpt förrut, utan att behöva hålla koll på produktnamn eller artikelnummer. Du ska bara logga in på ert konto och klicka på Ombeställ - lättare blir det inte!

Nyhetsbrev

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev är du först med att ta del av spännande erbjudanden och kampanjer, nya gåvor och få info om ert KvartalsBonus-saldo. Bli prenumerant redan idag här!

Gratis bläck- & tonerguide

När bläcket eller tonern tar slut i skrivaren så kan det vara en pärs att hitta ersättare. Med vår guide så kan du enkelt hitta just den bläckpatron eller toner som passar din skrivare!