• Fri frakt över 399 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot

Gåva med din beställning

Om du handlar som företag hos Lomax så har du möjlighet att få välja en gåva när du lägger din order. Gåvorna uppdateras ofta och du kan alltid se vilken gåva du kan få med just nu här.

Kundtjänst

Enastående kundtjänst

Att erbjuda dig den allra bästa servicen är A och O för oss. Vi ser därför till att svara så snabbt vi kan när du ringer, skriver i chatten eller skickar ett mail till oss. Om du har några frågor så kan du hitta våra kontaktuppgifter här.

Du får bonus på dina köp

När du handlar hos Lomax så samlar du automatiskt bonus på minst 5% av ditt ordervärde. Din bonus samlas på ditt Lomax-konto och vid varje nytt kvartal kan du använda din bonus som betalning för nya inköp. Läs mer om vår KvartalsBonus här.

Smidig ombeställning

Om du, likt oss själva, ofta handlar samma produkter till arbetsplatsen så har vi gjort det lätt för dig att beställa samma varor igen. Du loggar helt enkelt bara in på ditt konto och där kan du se tidigare beställningar och lägga till produkterna som behövs i din varukorg. Lättare än så blir det inte!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När du är prenumerant på vårt nyhetsbrev så får du alltid information om de många fördelarna med att handla på Lomax.se, nya gåvor, bonusinfo och en massa andra bra erbjudanden. Bli prenumerant här.

Logga in på Mina sidor

Som kund hos Lomax så har du alltid smidig åtkomst till din orderhistorik, dina fakturor och en sammanställning av din KvartalsBonus. Vi samlar allt åt dig – du behöver bara logga in här på Lomax.se och ta en titt under Mina sidor. Det var lätt!