• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Välj en kategori

Fika & kök

Allt du behöver till kök, lunchrum och catering köper du på Lomax! Hos oss finner du produkter till arbetsplatsens kök, till fikarummet och till hemmet. Oavsett du är på jakt efter kakor och mellanmål, kaffe och te, porslin eller köksutrustning, så har vi ett stort utbud som ger dig möjlighet att välja just det du föredrar.

Rekommenderat för dig

Skäm bort medarbetarna med snacks och drycker

Förfriskningar till verksamheten eller företaget? Lomax har vad du behöver. Kanske behöver ni lite snacks under långa arbetsdagar, eller en läskande dryck under era jobbmöten? Oavsett vilket är det lätt att beställa från Lomax. För arbetsplatsens gottegrisar har vi ett smaskigt urval av choklad och godis.

Kaffe – oumbärligt på jobbet

Hos Lomax finner du den ultimata kaffelösningen för din verksamhet. Du hittar allt som behövs för ett skönt kaffehäng på kontoret eller i verkstaden. Välj mellan klassiskt svart kaffe eller krämigt espressokaffe. Glöm heller inte mjölk och grädde och kanske också en väldoftande kopp te eller varm choklad till den som inte dricker kaffe.

Allt för köket – från kaffekoppar till kylskåp

Det är viktigt att ha ordentlig utrustning vid olika arrangemang inom verksamheten. Här kan det vara en fördel med engångsartiklar, så städningen efteråt går lättare. I vårt sortiment hittar du bestick i trä och prisvärda engångsmuggar för kaffet och mycket mer.

Saknar ni porslin till vardagsdukningen så har vi även koppar, glas och tallrikar. Du hittar även kannor, dukar och servetter för att göra ert nästa event lite extra snyggt. Likaså för de tillfällen man bara vill göra vardagen lite festligare.

Hos Lomax har vi även ett stort utbud av köksmaskiner och vitvaror, så du kan köpa all rätt utrustning till arbetsplatsen. Vi har både kaffemaskiner, mikrovågsugnar och kylskåp med mera.

För rengöringen av köket har vi ett stort utbud av moderna sophinkar och annat som underlättar städningen. Behöver du rengöringsmedel till köket finner du allt det nödvändiga under fliken rengöring här

Grytor och stekpannor

Behöver du grytor, stekpannor eller kastruller till verksamhetens kök, finner du det här. Välj en stor gryta på 10 liter om du ska laga mat till många människor på en gång.

Du hittar ett fint utbud av prisvärda grytor och stekpannor hos oss. Kom ihåg att kontrollera om kastruller och stekpannor är kompatibla med din spis eller kokplatta. Har du en induktionshäll ska grytor och stekpannor vara anpassade för induktion, annars fungerar inte kokplattan. 

Köksknivar av bra kvalitet

Vem vill inte vara vassaste kniven i lådan? Köksknivar är ett viktigt inslag i köket och ska bara fungera. För att göra jobbet ordentligt ska de vara vassa och pålitliga. Hos Lomax hittar du köksknivar av bra kvalitet och med lång livstid. Se till exempel vårt utbud av kockknivar, grönsaksknivar, brödknivar och smörknivar.

Hushållsartiklar

Lomax har även ett utbud av praktiska hushållsartiklar för köket. Fryspåsar är alltid smarta att ha i kökslådan för de tillfällen man vill ta vara på matrester och liknande. Du hittar även plast- och aluminiumfolie i vårt sortiment för förvaring av mat. Vill du göra matlagningen i ugnen lättare så använd bakplåtspapper i ark som du lägger i botten på långpannan eller plåten. För storköket kan du köpa bakplåtspapper med 500 ark per kartong. Då tar det inte slut i första taget. Kom ihåg att du lätt kan ombeställa de varor som du ofta använder genom att logga in på ditt konto och klicka på ”ombeställa” i översta högra hörnet. Då behöver du inte leta efter varorna igen. Det går snabbt och är enkelt och bekvämt.

Prisvärda snacks och drycker

Hos Lomax har vi alltid ett bra urval av prisvärda snacks och drycker för din verksamhet. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mejl med många fina erbjudanden, till exempel när vi har extrapris på sådant du kan skämma bort dina medarbetare med. När du är kund hos Lomax sparar du automatiskt KvartalsBonus på minst 5% av köpvärdet varje gång du handlar. Läs mer om KvartalsBonus här.