• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

Vår kundtjänst är stängd och öppnar åter 6/7 kl. 08.30

Fika & Kök

Handla allt du behöver inom fika, snacks, kaffe, dryck, dukning och servering hos Lomax. Här hittar du produkter till såväl köket och lunch- och fikarummet på arbetsplatsen, som till hemmet. Oavsett du är på jakt efter choklad och snacks, kaffe och te, porslin eller köksutrustning så har vi ett stort utbud som ger dig möjlighet att välja just det som du föredrar.

Läs mer

Rekommenderat för dig

Fyll skafferiet med snacks och kylen med dryck

Lomax har allt som ditt företag kan tänkas ha behov av när det gäller förfriskningar. Om ni saknar snacks att pigga upp er med under en lång arbetsdag, eller dryck till mötena, så är det enkelt att beställa fika, snacks, kaffe och te, kylda drycker och mycket mer från Lomax. För den sötsugna medarbetaren har vi ett brett utbud av godis och småkakor. Till den hälsomedvetna kollegan erbjuder vi nötter och träningsfantasten hittar energibars och proteindrycker hos oss. När det är dags att styra upp en after work med kollegorna så hittar du de tillbehör som ni kan tänkas behöva hos Lomax.

Allt för köket – från kaffekoppar till kylskåp

När det vankas olika företagsevenemang är dukningen viktig. Om ni satsar på en riktig servis, så är det viktigt att den är hel och ren för intryckets skull. Även enhetlighet kan vara viktigt för ett proffsigt intryck. Ibland kan det vara önskvärt att använda engångsartiklar för att göra städningen enklare. Därför har vi ett brett sortiment av assietter, tallrikar och skålar i porslin, samt glas, bestick och engångsartiklar. Eftersom vi värnar om en hållbar framtid så har vi ett noga utvalt sortiment av engångsglas, engångsmuggar, engångsbestick och engångstallrikar. Hos oss hittar du dessutom kannor, karaffer, dukar och grytunderlägg, så låt Lomax hjälpa dig att anordna nästa framgångsrika företagsevenemang eller att helt enkelt bara lyfta intrycket av lunchrummet till en högre nivå.

Hos Lomax har vi även ett stort utbud av vitvaror och köksmaskiner, så att du alltid kan hitta den rätta utrustningen för din arbetsplats. Vi har samtidigt ett brett sortiment av kaffebryggare och kaffemaskiner, mikrovågsugnar och allt från kylskåp och diskmaskiner till vinkylar.

För att det ska vara lätt att hålla köket rent, så erbjuder vi många olika moderna avfallsbehållare och artiklar för avtorkning, som förenklar städningen av köksutrymmet. Om ditt företag har behov av rengöringsmedel till köket och övriga kontorslokaler, så hittar du allt det nödvändiga i kategorin Rengöring.