• Fri frakt över 199 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • /  Minst 5% KvartalsBonus
FRI FRAKT när du handlar för 199:- exkl. moms. Leveranstider kan variera p.g.a. Covid-19.

Elektronik

Lomax har ett av Sveriges största online-sortiment inom elektronik. Hos oss hittar du bland annat datorer och surfplattor, smartphones, skrivare och andra kontorsmaskiner, elartiklar och HiFi-produkter från många kända varumärken. Läs mer

All elektronik för ditt företag

Elektronik har en central roll i vår vardag. Tänk bara hur många elektriska apparater och hjälpmedel som du använder från det att du stiger upp på morgonen, till dess att du kommer till jobbet. Det är några stycken, eller hur? Och hur mycket elektronik använder du inte under en vanlig arbetsdag. Garanterat en hel del…
På den här sidan hittar du elektronikprodukter från välkända varumärken som erbjuder stabila och väl fungerande produkter som gör att du slipper onödigt teknikstrul.

Som totalleverantör till företag så har vi de elektronikvaror du behöver – vare sig det är till kontoret, till verkstaden eller till butiken. Klassiska kontorsmaskiner och etikettskrivare från till exempel Brother eller Dymo, räknemaskiner från Casio och Texas Instruments och effektiva multifunktionsskrivare är bara ett fåtal av de produkter som vi erbjuder som underlättar vardagen på kontoret. Vi har även dokumentförstörare, datormöss och smarta headset om det skulle råka vara det som du är på jakt efter just idag?

Är det dags att uppgradera din mobiltelefon eller din dator? I så fall har du kommit rätt. Hos oss på Lomax hittar du alltid de senaste modellerna av till exempel Apples iPhones och Macbooks.
Vi har såklart också det som tillhör de mer vardagliga inköpen. Om det börjar bli dags att fylla på med batterier, bläck till skrivaren eller glödlampor så hittar du alltid ett stort urval till förmånliga priser här på Lomax.se.

Vi ser till att alltid ha ett uppdaterat elektroniksortiment online, så att du alltid har en välsorterad elektronikbutik att handla i. Är du osäker på något så kan du alltid kontakta vår kompetenta kundtjänst som mer än gärna står till tjänst, så att du kan känna dig trygg när du handlar elektronik online.

Om du har önskemål om elektronikprodukter som vi inte har på lager, eller som vi ännu inte fått in i vårt sortiment, så hjälper vi dig att beställa det. Vi ser till att täcka alla de behov som en professionell verksamhet med en hektisk vardag kan tänkas ha.