• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

FRI FRAKT när du handlar för minst 399:- exkl. moms. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första order!

Elektronik

Lomax har ett av Sveriges största urval av elektronik. Du hittar t.ex. datorer och surfplattor, smartphones, kontorsmaskiner och elartiklar, så gå på jakt i vårt stora urval av elektronik online. Läs mer

Alla typer av elektronik för ditt företag

Elektronik är en oumbärlig del av vardagen för oss alla. Hur många elektroniska apparater och hjälpmedel har du använt under morgonen innan du kommer till jobbet? Och hur mycket elektronik använder du en vanlig arbetsdag? Jag slår vad om många människor. På den här sidan hittar du billig elektronik från välrenommerade märken som tillhandahåller stabila och välfungerande elektronikprodukter, så att du undviker onödigt krångel. 

Som totalleverantör till företag har vi naturligtvis ett brett utbud av elektronik för företag, så oavsett om det är kontoret, verkstaden eller kanske en butik som ska levereras så har vi varorna i sortimentet. Klassiska kontorsmaskiner som brors- och dymoetikettskrivare, Casio- och Texas Instruments-kalkylatorer och kraftfulla multifunktionsskrivare är bara en av de saker vi kan erbjuda som gör vardagen på kontoret enklare. Det kan också vara en strimlare, en ny datormus eller ett smart headset som ska beställas idag? 

Behöver din mobiltelefon eller dator uppgraderas? Då har du också kommit till rätt ställe. Du hittar alltid de senaste modellerna av Apple iPhones och Macbooks på Lomax. 
Och sedan finns det naturligtvis de dagliga inköpen, vilket också kan göras med några klick här. Om du behöver batterier, bläck till skrivaren eller glödlamporna hittar du alltid ett brett utbud och bra erbjudanden här i butiken. 

Vi håller alltid ett uppdaterat och uppdaterat utbud av elektronik online, så du har alltid en välsorterad elektronikbutik att handla i, och om du är osäker på något kan du kontakta vår kundtjänst. Här är våra kompetenta kollegor redo att hjälpa dig, så du är också bekväm med ditt köp när du beställer elektronik online. Elektronik som vi inte har i lager, vi tar dig hem också. Vi täcker alla behov som ett upptaget och professionellt företag har.