• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Välj en kategori

Möbler

Hitta alla de kontorsmöbler du behöver när du ska inreda din verksamhet. Med ett brett sortiment av moderna och prisvärda möbler för hela arbetsplatsen, allt från kontorsstolar till whiteboards, så finns det något för alla behov.  Läs mer

Rekommenderat för dig

Välfungerande inredning i alla rum

Skapa en bra miljö för medarbetare och kollegor genom att inreda med omsorg och ett öga för vad som skapar det bästa ramverket för en effektiv arbetsdag. En optimal arbetsstation, eller ett bra välkomstområde för kunder och affärspartners, har stort värde. Inte bara för medarbetare i verksamheten som kommer och går varje dag, men också för det första intrycket hela företaget ger. 

Bra inredning med förvaringslösningar som är både praktiska och snygga är en hjälp, så att du kan hålla ordning och alltid ha en städad och presentabel arbetsplats. Rätt hyllor och skåp kan göra stor skillnad för hur väl dina kvadratmeter används.

Trädgårdsmöbler och tillbehör för terrassen 

Kom ihåg att också inreda dina utomhusområden så att de är attraktiva för medarbetarna. När vädret är rätt kan ett möte kanske äga rum på terrassen, lunch kan ätas i solen och pauserna kan hållas i friska luften. 

Vi har många typer av trädgårdsmöbler, parasoll och allt annat du behöver för att skapa en härlig utemiljö. Oavsett om du är på jakt efter en enkel bänk att ställa mot en husvägg, eller bord och stolar för flera avdelningar, så har vi allt. 

Vårt sortiment är fyllt med utemöbler som lämpar sig för att stå emot det svenska vädret. Ett bänkset är en enkel lösning som fungerar bra, oavsett om ni är många eller få. Placera flera set efter varandra för att skapa ett mysigt långbord.

Tänk också på belysning och akustik vid inredning

Ljus och ljud är viktiga parametrar att tänka på när du inreder eller möblerar om befintliga arbetsplatser. Du kan optimera akustiken avsevärt med rätt möbler och en inredning som i allmänhet förbättrar känslan av utrymme och sänker ljudnivån. Till exempel kan skiljeväggar och golvskärmar vara till stor hjälp när stora rum behöver delas upp eller om hårda ytor behöver mjukas upp. 

En bra arbetsmiljö, utan onödigt buller, ökar effektiviteten. Det kan bra belysning också göra. Ljuset har stor inverkan på energinivåer och med felaktig eller för låg belysning blir du och dina kollegor trötta snabbare och energin går ner. Se därför till att lamporna och belysningen är optimal efter era behov. Vårt sortiment erbjuder bra lösningar, både för individuell arbetsbelysning vid skrivbordet och takbelysning i hela rummet. 

Konferensmöbler och matsalsmöbler

Sitt bra – även i mötesrummet och matsalen. Det är inte alltid man tänker på komfort och bra inredning när man ska köpa konferensmöbler eller nya matsalsstolar och -bord för uppehållsrum och kök i verksamheten. 

Även om stolarna ska kunna staplas och du föredrar fällbara bord, så att de är flexibla och lätta att flytta, kan komforten enkelt hänga med. Om du vill ha ett klassiskt och stilrent mötesrum hittar du också många alternativ bland våra konferensset.

För inredningen i rum hör också tavlor på väggarna till. Just tavlor, och allt som hör till, kan du naturligtvis också köpa på denna sida. Behöver du bra och hållbara whiteboards till mötesrummen, eller kanske en ny anslagstavla till matsalen? Hitta tavlorna här och se till att även beställa de tillbehör du behöver.

Skrivbord

Många spenderar mycket tid vid ett skrivbord under arbetsdagen. Därför är det också viktigt att skrivbordet kan ställas in så att det finns möjlighet att ändra höjden. Du hittar höj- och sänkbara skrivbord i olika storlekar och färger, så att de passar just ditt behov och inredningsstil.

Om du vill ha ett vanligt prisvärt skrivbord så hittar du många alternativ för arbetsplatsen eller hemmakontoret.

Även för privat- och hemmakontor

Möbler som främst riktar sig för inredning av företag kan också vara mycket välfungerande och perfekta för hemmet. Ett arkivskåp är lika praktiskt hemma som på arbetsplatsen, precis som en bra kontorsstol kan vara guld värd på hemmakontoret. Kolla in vårt breda utbud av kontorsmöbler för att hitta just det du behöver - oavsett om det är en anslagstavla i hallen, eller behöver ett modernt och snyggt set av bord och stolar för matplatsen i köket.

Prisvärda möbler för kontoret

Hos Lomax har vi alltid ett stort utbud av billiga möbler för till exempel kontoret, receptionen eller matsalen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev få e-post med bra erbjudanden, till exempel när vi har erbjudanden på möbler. När du är kund hos Lomax sparar du automatiskt KvartalsBonus på minst 5% av ditt köps värde. Läs mer om KvartalsBonus här.