• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

Möbler

Hitta alla kontorsmöbler du behöver när du ska inreda din verksamhet. Med ett brett sortiment av moderna och prisvärda möbler till hela arbetsplatsen, allt från kontorsstolar till whiteboards, finns det något för alla behov. Hitta dina favoriter, beställ och få leverans till dörren. Läs mer

Läs mer

Rekommenderat för dig

Välfungerande inredning i alla rum

Skapa en bra miljö för medarbetare och kollegor genom att anpassa sig med omsorg och ett öga för vad som skapar det bästa ramverket för en effektiv arbetsdag. En optimal arbetsstation, eller ett bra välkomstområde för kunder och affärspartners, har stort värde. Inte bara för anställda i företaget som kommer och går varje dag, utan också för det första intrycket hela företaget ger. Bra layout med förvaringslösningar som är både praktiska och snygga är en hjälp, så att du kan hålla ordning och alltid ha en städad och presentabel arbetsplats. Samtidigt kan rätt hyllor och skåp göra stor skillnad för hur väl dina kvadratmeter används. 

Trädgårdsmöbler och tillbehör till terrassen 

Kom ihåg att också dekorera dina utomhusområden så att de är attraktiva för anställda. När vädret är rätt kan ett möte äga rum på terrassen, lunch kan ätas i solen och pauserna kan hållas i friska luften. Vi har många typer av trädgårdsmöbler, paraplyer och allt annat du behöver för att skapa en härlig utemiljö. Oavsett om det är en enda bänk att ställa upp mot en husvägg, eller bord och stolar för flera avdelningar du letar efter, naturligtvis har vi det. Vårt sortiment är fyllt med utemöbler som lämpar sig för att stå emot det danska vädret. En bordsbänk är en enkel lösning som fungerar bra oavsett om du är många eller få. Fäst bara flera uppsättningar på varandra för att skapa en mysig longboard-atmosfär. 

Tänk också på belysning och akustik vid design

Ljus och ljud är viktiga parametrar att tänka på när du utformar eller rör dig på befintliga arbetsplatser. Du kan optimera akustiken avsevärt med rätt möbler och en inredning som i allmänhet förbättrar känslan av utrymme och sänker ljudnivån. Till exempel kan skiljeväggar och golvskärmar vara till stor hjälp när stora rum behöver delas upp eller hårda ytor behöver mjukas upp. Även om det kan vara optimalt för dig, med en stor ombyggnad eller brusreducerande plattor i hela taket, behöver du inte vänta på att budgeten för en så stor förändring ska vara där. Du kan enkelt förbättra dig lite i taget med akustiska paneler på utvalda väggar, bänkskivor och stoppade möbler. Visste du att en bokhylla faktiskt är en bra ljuddämpare? 
En god arbetsmiljö, utan onödigt buller, ökar effektiviteten. Det kan bra belysning också. Ljuset har stor inverkan på energinivåerna och med felaktig eller för låg belysning blir du och dina kollegor trötta snabbare och energin går ner. Se därför till att lamporna och belysningen är i ordning. Vårt sortiment erbjuder bra lösningar, både för individuella arbetsbelysning vid skrivbordet och takbelysning i hela rummet. 

Konferensmöbler och matsalsmöbler

Sitt bra - också i mötesrummet och matsalen. Det är inte alltid som komfort och god inredning man tänker på när man köper konferensmöbler eller nya matsalsstolar och bord för vardagsrum och kök i företaget. Även om stolarna kan behöva staplas och du föredrar fällbara bord så att de är flexibla och lätt att flytta, kan komforten enkelt hänga med. Om du vill ha ett klassiskt och elegant mötesrum inställt hittar du också många alternativ bland våra konferensset. 
Inredningen i många rum har även brädor på väggarna. Och bara brädor, och allt som hör hemma, kan du naturligtvis också köpa på den här sidan. Är det några bra och hållbara whiteboards du behöver till mötesrummen, eller kanske en ny anslagstavla till matsalen? Hitta brädorna här och se till att beställa de tillbehör du behöver i form av ritstift, markörer och markörer. 

Få hjälp av våra inredningsexperter

Om du är osäker på hur dina lokaler ska dekoreras hjälper vi dig gärna. Oavsett om det är nya rum som ska dekoreras från grunden, eller om det är ett enda kontor du vill modernisera, är våra skickliga inredningsspecialister redo att hjälpa till med vägledning och råd. Vi kan rekommendera de möbler som passar bäst för dina lokaler och de anställdas behov, så att du inte behöver spendera tid på att forska och samla all nödvändig kunskap inom området. Så tveka inte att få ett erbjudande om möbler och inredning från Lomax.

Även för privat- och hemmakontor

Möbler som främst riktar sig till företagens inredning kan också vara mycket välfungerande och perfekta i hemmet. Ett flerrumsskåp är lika bekvämt hemma som i företaget, precis som en bra kontorsstol kan vara guld värd på hemmakontoret. Kolla in vårt breda utbud av kontorsmöbler!  Kanske behöver du en anslagstavla till entrén, eller behöver en modern och vacker uppsättning bord och stolar för matplatsen i köket.