• Fri frakt över 199 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • /  Minst 5% KvartalsBonus
FRI FRAKT när du handlar för 199:- exkl. moms. Leveranstider kan variera p.g.a. Covid-19.

Möbler

Är det dags att byta ut kontorsmöblerna på ditt företag? Vi har allt från exklusiva designmöbler till prisvärda kontorsmöbler för att du lätt ska kunna hitta just precis de möbler som passar ditt behov och din budget.

Läs mer

Möbler för alla kontor

Vi har möbler till både den stora kontorsverksamheten och hemmakontoret, samt många ergonomiska och bekväma kontorsstolar att välja mellan. Våra bokhyllor, arkivskåp, kontorsstolar, skrivbord, m.m. finns i många olika storlekar och är anpassade efter olika behov, så hos oss hittar du lätt de möbler som passar till just det kontor som du ska inreda. Vi har dessutom ett stort urval av lunchrumsmöbler, loungemöbler och konferensmöbler, så att vi även kan hjälpa dig att inreda ditt företags övriga lokaler.

Skapa god stämning med kontorsinredning och sitt bra på din arbetsplats

Med det stora urval av kontorsmöbler som finns på marknaden idag, så finns det mängder av sätt att inreda sitt kontor på. Det är stor skillnad mellan att inreda ett hemmakontor, ett öppet kontorslandskap eller ett stängt kontorsrum. Gemensamt för de olika projekten är att både möbler och belysning bör passa rummet och de människor som arbetar i det. Om rummet är väldigt stort eller lyhört så kan vi exempelvis rekommendera skärmväggar, som vi har i många olika storlekar och för många syften. De är väl lämpade för både uppdelning av lokalen och ljuddämpning.

Det är en sak att hitta de kontorsmöbler man vill inreda sitt kontor med. Det är en helt annan sak att kroppen inte alltid mår väl av att sitta ner i så många timmar som en normal arbetsdag kräver för många kontorsanställda. Att ställa in sin kontorsstol korrekt, eller att aktivt använda sitt höj- och sänkbara skrivbord, kan ofta vara en utmaning för många. Här kan du få inspiration och matnyttig information om kontorsstolar och ergonomi.

Är det något du är osäker på när det gäller kontorsinredning eller kontorsmöbler? I så fall, fråga våra experter! Du är mer än välkommen att titta runt i vår shop och låta dg inspireras och om du har några frågor så finns vi tillgängliga via chatt, e-mail och telefon under alla vardagar.
Det ska vara lätt att handla hos Lomax och därför är du alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.