• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

Rengöring

Rena omgivningar ökar trivseln på arbetsplatsen. Vi erbjuder ett brett urval av städprodukter, vilka bidrar till att säkerställa att verksamheten kan hållas ren och fin samt en bra och sund arbetsmiljö. Läs mer Läs mer

En god och ren arbetsmiljö

Lomax har allt från dammsugare till rengöringsmaterial. Vi har allt du behöver för att komma på rätt väg till en renare arbetsplats. Skapa en bakteriefri miljö med en av våra många typer av handtvål och smarta dispensrar, samt alla våra andra produkter för toalettrengöring och allmänrengöring. Vi leder fantastiska varumärken som Neophos, Harpic, Neutral och Cillit Band som gör att du kan välja det varumärke du känner dig bekväm med. Oavsett om du behöver diskmedel, toalettrengöring eller universell rengöring har vi de produkter du behöver.
Du hittar också handskar och tyger som behövs för att rengöra, och vardagliga förbrukningsvaror som diskförluster, handsprit och soppåsar och hinkar.

För de lite större rengöringarna kan det vara en fördel med en maskin, så att du inte behöver gå med en mopp runt hela lagret. Dessutom har vi ett större urval av rengöringsvagnar som kan säkerställa korrekt och inte alltför tidskrävande rengöring. Så oavsett om det är en dammsugare eller en mattrengörare på läktaren och saknas, har vi en produkt till dig. Här är det lätt att hitta och beställa exakt det du behöver.