• Fri frakt över 199 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • /  Minst 5% KvartalsBonus
FRI FRAKT när du handlar för 199:- exkl. moms. Leveranstider kan variera p.g.a. Covid-19.

Rengöring

Rena lokaler och omgivningar gör mycket för trivseln på arbetsplatsen. Därför erbjuder vi på Lomax ett stort sortiment av rengöringsartiklar som gör det lätt att hålla företagets lokala rena och fräscha och som säkerställer en trivsam och sund arbetsmiljö. Läs mer

En ren och trevlig arbetsmiljö

Hos Lomax finns allt från dammsugare till rengöringsmedel. Vi har allt det du behöver för en renare arbetsplats. Skapa en miljö fri från bakterier med en våra många olika typer av handtvål och smarta dispensers, samt alla våra andra produkter för toalettrengöring och allmän rengöring. Hos oss hittar du varumärken såsom Finish, Cillit Bang och Neutral, vilket ger dig möjlighet att välja just det märke som du känner dig trygg med. Oavsett du har behov för diskmedel, tvättmedel, toalettrengöring eller universalrengöring så har vi produkterna som du saknar.

På Lomax.se hittar du även handskar och trasor som är nödvändigt när det handlar om rengöring. Du hittar dessutom förbrukningsvaror för vardagligt bruk, såsom diskmaskinstabletter, handdesinfektion och avfallsbehållare och avfallspåsar.

För de mer omfattande städjobben så kan det vara fördelaktigt att ta hjälp av en maskin, så att man slipper moppa kvadratmeter efter kvadratmeter för hand på exempelvis lagret. Därför har vi ett stort urval av städmaskiner och städvagnar som kan säkerställa noggrann och inte alltför tidskrävande rengöring. Oavsett det är en dammsugare eller en mattvätt som du behöver så har vi produkten för dig. Här är det lätt att hitta och beställa just precis det du har behov av.