• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Företagsgåvor

Få inspiration och hitta den perfekta företagsgåvan till dina medarbetare eller kunder.
Har du koll på lagarna om beskattning av gåvor? Vi kan hjälpa till med beskattningslagarna för företagsgåvor. Läs mer

Stort urval av attraktiva och spännande företagsgåvor

En företagsgåva är det perfekta sättet att behaga en anställd eller kollega och uttrycka tacksamhet för deras ansträngningar, till exempel för ett jubileum eller i samband med en semester. Det kan också vara en gest i slutet av ett gott samarbete med en leverantör eller affärspartner. På Lomax har vi satt ihop ett brett utbud av noggrant utvalda företagsgåvor i olika prisklasser, vilket väcker glädjen och entusiasmen hos medarbetare och affärspartners året runt.

Vi letar ständigt efter nya presentidéer och erbjuder alltid något för alla som du inte hittar någon annanstans. Du kan välja mellan allt från erfarenhetsgåvor och tillämpad konst till traditionella klassiker som choklad och vin. Med andra ord kan du enkelt handplocka den perfekta gåvan, oavsett tillfälle. Lomax erbjuder företagsgåvor från ledande designmärken som Eva Trio, Stelton, Södahl, Kay Bojesen, Norman Copenhagen, KitchenAid, Le Creuset, Holmegaard, Bitz och många fler för varje tillfälle i alla prisklasser.

Glädja dina anställda med en julklapp

På Lomax erbjuder vi två olika julklappskoncept. Du kan antingen handplocka julklapparna till dina anställda och samarbetspartners från vårt breda utbud av presentidéer själv, eller så kan du ge dem ett presentkort och låta dem välja sin julklapp själv. Med vårt Choose Self-Christmas Gift-koncept behöver du inte spendera tid och långa överläggningar på att hitta den perfekta julklappen "one-fits-all". Istället får dina anställda ett presentkort för en av fyra priskategorier, och de väljer en egen gåva som de garanterat kommer att njuta av. Vi har valt ut våra julklappar noggrant och sortimentet erbjuder många fina föremål från både utländska och danska designmärken.
Regler för gåvoskatt
Har du kontroll över reglerna för beskattning av julklappar? Annars hittar du en tydlig sammanfattning av skattereglerna för företagsgåvor hos oss.