• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Om Lomax

Vi gör det lätt att handla allt som behövs till arbetsplatsen

Din totalleverantör till arbetsplatsen

Det moderna arbetslivet kräver mer och mer av oss. Nya uppgifter, utmaningar och deadlines tävlar om vår tid och fyller våra arbetsveckor. Därför är det viktigt att använda den tid man faktiskt har på bästa möjliga sätt!

Vi är stolta över att kunna tillhandahålla allt för en bra arbetsdag på ett och samma ställe, så att du får använt din värdefulla tid bäst möjligt. Hos oss hittar du allt arbetsplatsen kan behöva och mer - från ergonomiska kontorsmöbler, pennor och skrivarpapper till pallyftare och dammsugare. 

 

Enkelt men engagerat

Varje dag jobbar vi med stort engagemang för att kunna hjälpa er arbetsplats jobba effektivt. Genom att handla allt på ett och samma ställe vill vi ger er mer tid till det som betyder mest för ert företag. 

Dina fördelar som kund

Förutom att förenkla arbetsplatsens inköp med ett brett sortiment så kan vi också erbjuda fördelar som KvartalsBonus, gåva med beställningen samt personlig och kunnig kundtjänst. Nedan kan du se några av alla fördelar med att köpa allt till arbetsplatsen på Lomax - här kan du läsa mer om alla fördelar!

Företagsinformation

Lomax Sweden AB är registrerat med organisationsnummer 559026-7802 och vårt kontor hittar du på Dragaregatan 3, 254 42 Helsingborg. Notera att det inte finns butik eller möjlighet för att hämta, köpa eller returnera produkter på adressen. 

Kontakt & kundtjänst

Om du har frågor, behöver hjälp med din beställning eller bara feedback är du varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Organisation & kultur

Vad är våra primära målsättningar och vart är vi på väg som företag? Och vem är egentligen vi på Lomax? Hitta svaren här och få en inblick i hur vi arbetar för att nå våra målsättningar och vision.

CSR & Omtanke

Du kan även läsa mer om varför det är så viktigt för oss att vara en ansvarstagande leverantör och samarbetspartner på vår CSR-sida. Vi har även gjort det enkelt att handla våra produkter som är certifierade enligt olika miljö- eller socialt ansvarstagande standarder. Vi kallar sidan Omtanke och du hittar den här.

Några av dina förmåner som Lomax-kund

Gåva med din beställning

När du handlar som företag eller verksamhet på Lomax så har du möjlighet att välja en gåva som du får med din beställning. Gåvorna byts ut regelbundet och här kan du se den aktuella gåvan.

KvartalsBonus

När du handlar på Lomax så tjänar du automatisk minst 5% i bonus. Bonusen sparas på ditt Lomax-konto och kan användas som betalning på framtida beställningar. Här kan du läsa mer om hur vår Kvartalsbonus fungerar!

Gratis frakt över 699:-

När du handlar för över 699:- (exkl. moms) så står vi för frakten. När du beställer lagervaror innan kl. 12:00 på vardagar skickar vi även samma dag, så du kan få allt till arbetsplatsen snabbt och effektivt.

Personlig kundtjänst

Vår kundtjänst kan kontaktas via telefon, chatt eller mejl så du kan använda just den metod som passar dig bäst. Vi ser alltid till att svara så snabbt vi kan så du kan få effektiv hjälp. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Mina sidor

Som kund har du alltid enkel tillgång till er orderhistorik, leveransstatus, kundtjänstärenden och inte minst ert KvartalsBonus-saldo. Du hittar allt samlat ett ställe när du är inloggad!

Beställ igen enkelt

Med vår ombeställ-funktion så kan du enkelt beställa produkter du köpt förrut, utan att behöva hålla koll på produktnamn eller artikelnummer. Du ska bara logga in på ert konto och klicka på Ombeställ - lättare blir det inte!

Nyhetsbrev

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev är du först med att ta del av spännande erbjudanden och kampanjer, nya gåvor och få info om ert KvartalsBonus-saldo. Bli prenumerant redan idag här!

Gratis bläck- & tonerguide

När bläcket eller tonern tar slut i skrivaren så kan det vara en pärs att hitta ersättare. Med vår guide så kan du enkelt hitta just den bläckpatron eller toner som passar din skrivare!