• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot

Lager

Hos Lomax har vi ett brett urval av material för ditt lager, som bidrar till en mer effektiv och välfungerande arbetsplats. Hos Lomax har vi allt från transportutrustning i form av pallyftare, vagnar och säckkärror, till stegar, byggnadsställningar och annat du behöver på ditt lager. Läs mer

Läs mer

Rekommenderat för dig

Verktyget som passar arbetsplatsen

Du hittar ett brett utbud av verktyg hos oss, från allmänna verktyg som häftpistoler och tomma pinnar till elektriska verktyg som limpistoler, slagövningar och borrar. Vi säljer även arbetslampor som gör det möjligt att säkerställa ett bra arbetsljus dygnet runt. Om du vill ha säkerhet runt ditt verktyg eller om det finns något annat på arbetsplatsen att ta hand om har vi ett brett urval av förvarings- och verktygsskåp.

Systematisera din arbetsplats

Vi har precis vad du behöver för att hålla ordning på din lagerutrustning, och med våra stålställ är det lätt att förstå lagerorganisationen. På den här sidan hittar du allt från sopmaskiner och robotdammsugare som hjälper till att förenkla rengöringen på jobbet, till avfall och miljöledning som hjälper till med en systematisk sanering på lagret eller arbetsplatsen. I den här kategorin hittar du också lagringslådor och systemrutor som hjälper till med artikelsortering och organisering. Få en översikt på jobbet och optimera arbetsflödet med ett mer systematiskt lager.

För att ha ett välfungerande lager är det viktigt att du tar hand om medarbetarna och tar hand om deras välbefinnande. Därför erbjuder vi arbetsmattor och arbetsstolar som hjälper till att avlasta personalen. Du hittar också ett urval av industri- och trafikspeglar som gör att du kan optimera säkerheten vid körning med transportutrustning.

På de allra flesta av våra produkter finns den dagliga leveransen, så beställ från Lomax redan nu. Köp allt i lagerutrustning till ett fördelaktigt pris från Lomax A/S.