• Fri frakt över 199 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • /  Minst 5% KvartalsBonus
FRI FRAKT när du handlar för 199:- exkl. moms. Leveranstider kan variera p.g.a. Covid-19.

Lager

Här på Lomax har vi ett stort utbud av lagerinredning och utrustning som bidrar till en mer effektiv och välfungerande lager-, verkstads- eller industriverksamhet. Du hittar allt från transportutrustning i form av pallyftare, dragvagnar och magasinkärror till stegar, ställningar och allt annat som du har användning för på lagret eller i verkstaden.

Läs mer

Verktyget som passar arbetsplatsen

Hos oss hittar du ett brett urval av verktyg, allt från vanliga handverktyg såsom häftpistoler och tumstockar, till elverktyg såsom limpistoler, slagborrar och borrmaskiner. Vi erbjuder dessutom arbetslampor som förser arbetsplatsen med ljus oavsett tid på dygnet. Om säkerhetsutrustning önskas – antingen för ett specifikt verktyg eller för arbetsplatsen i allmänhet – så har vi ett stort sortiment av förvaringsskåp och verktygsskåp.

Systematisera din arbetsplats

Vi har precis det du behöver för att hålla ordning på din lagerutrustning och med våra stålhyllor så är det enkelt att få en snabb överblick över hur ditt lager är organiserat. Här hittar du även allt från städmaskiner och robotdammsugare, som gör städningen av arbetsplatsen enkel, till avfalls och miljöhantering som bidrar till systematisk sophantering och återvinning på lagret eller arbetsplatsen. I denna kategori hittar du samtidigt lagerlådor och backhyllor som underlättar varusortering och organisering. Skapa överblick över arbetsplatsen och optimera dina arbetsprocesser med ett mer systematiskt lager.

För att kunna ha ett fungerande lager så är det viktigt att man månar om de anställda och bryr sig om deras välbefinnande. Vi har därför arbetsmattor och arbetsstolar, som är avsedda för att avlasta personalen, i vårt sortiment. Du hittar dessutom ett stort urval av industri- och trafikspeglar som ger dig möjlighet att optimera säkerheten när truckar och andra transportfordon används på arbetsplatsen.

Vi erbjuder alltid snabba leveranser och majoriteten av vårt sortiment levereras inom 1–3 arbetsdagar, så beställ från Lomax redan idag. Handla all utrustning och inredning för lager och industri till ett förmånligt pris på Lomax.se.