• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot
 

Trädgårdsstolar

Här hittar du ett bra urval av billiga trädgårdsstolar i hög kvalitet. Vi har bra erbjudanden på modellerna Asta, Maja, Line och Maria, liksom trädgårdssoffan Fie. Trädgårdsstolarna finns bland annat med en justerbar rygg, dessutom är de både vackra, praktiska, väderbeständiga och med hög sittkomfort. Ett bra erbjudande som pryder estetiskt samtidigt som det tjänar praktiska syften. Läs mer

1 produkt

Begränsa urval

Välj filter

14%
Bonus
Plus Siesta Trallestol, Drivtømmer, L 80 cm
Trallstol Plus Siesta Drivved L80 cm

Rå och rustik trallmöbel i en modern design

Artikelnummer 3569940
från 3.818,75 kr. inkl. moms
På fjärrlager / Leverans: Förväntat 3-5 vardagar

Trädgårdsstolar för avkoppling på terrassen eller i trädgården

Finns det något bättre än att njuta av en god kopp kaffe på terrassen, att du kan sitta i trädgården i en bra trädgårdsstol och njuta av solen eller lägga dig och koppla av på en solstol? Om du tycker att det låter gott och du saknar en eller flera trädgårdsstolar för ändamålet, hittar du dem på den här sidan.

Trädgårdsstolar för ditt trädgårdsbord

På denna sida hittar du olika typer av trädgårdsstolar. Oavsett om du letar efter en klassisk trädgårdsstol, kaféstol, solstol eller hopfällbar stol, hittar du dem på den här sidan. Förutom trädgårdsstolar hittar du även sittdynor på den här sidan så att du kan sitta lite mjukare i dina trädgårdsstolar. Oavsett om budgeten för att investera i nya trädgårdsmöbler är stor eller liten, har vi trädgårdsstolar i alla prisklasser.

Vi har trädgårdsstolar i olika material och färger och du kan använda filtret på vänster sida för att begränsa din sökning efter den trädgårdsstol du föredrar.