• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst
 

Hygienskärmar

Hygienskärmar är konkreta och praktiska produkter som bidrar till att skapa en säker miljö. Skärmarna finns i olika storlekar och kan användas som avskärmning, precis där de behövs. Hitta nödvändig avskärmning här. Läs mer Läs mer

Din sökning matchade inte några produkter.

Men oroa dig inte - kontrollera stavningen eller testa med ett mindre specifikt sökord.

Har du frågor eller behöver du hjälp?


Avskärmning för att förhindra smittspridning

Är ni flera personer i samma rum? Har du fysisk kundkontakt i kassan eller i receptionen? Vill du ha bättre skydd i mötesrummen? Då är nysskärmarna på den här sidan en effektiv och bekväm lösning. Skärmarna är transparenta och du kan därför enkelt se varandra och kommunicera genom dem.  
Det finns flera typer av bildskärmar som är lämpliga för olika ändamål. Om du behöver bordsvakt på en plats där det är hög aktivitet och där skärmen ska stå stadigt, t.ex. i samband med kundservice, är de böjda akrylskärmarna ett självklart val. Den böjda formen ger hög stabilitet, och med halkfritt gummi under fötterna står de stadigt och skyddar mot smittspridning.

Bordsvakt för alla

Avskärmning är inte längre reserverat för smörgåsarna i matsalen. Det är också nödvändigt att skydda spridningen av bakterier via nysningar, hosta och nära kontakt mellan kontors- och skolbord. Med de platta glasklara akrylskärmarna kan du enkelt ställa in precis det bordsskydd du behöver. Skärmarna finns i en mängd olika storlekar och är lätta att montera och flytta runt. Fötterna behöver bara monteras och skärmen är klar att användas. Den hårda och hala ytan på nysskärmarna gör dem lätta att rengöra, så hygienen är toppklass. Flera av skärmarna är matgodkända och kan därför enkelt användas nära mat och dryck, t.ex. matsalar, kök och lunchrum.
Avskärmning är ett mycket bra komplement när arbetsmiljön behöver vara trygg och säker, men den kan inte stå ensam. Hitta bra erbjudanden på annan skyddsutrustning som masker och handsprit här.
Få nysskärmar levererade direkt till din dörr
Behöver du snabbt göra dig redo för fler kollegor på kontoret, kunder i butiken eller fler elever i klassrummet? Beställ idag! Då ser vi till att du snabbt och enkelt levererar dina varor och kan skapa en modern och säker miljö för kollegor, kunder, studenter och vem mer som finns med dig. Det är lätt!