• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst

Välj en kategori

Elektronik

Lomax har ett av Sveriges största utbud av elektronik. Hos oss hittar du till exempel datortillbehör, kontorsmaskiner och elartiklar, så varför inte ta en djupdykning ned i vårt stora sortiment av elektronik och beställ online? Läs mer

Rekommenderat för dig

Alla slags elektronik för verksamheten eller hemmakontoret

Elektronik är en oumbärlig del av vardagen för oss alla. Hur många elektroniska apparater och hjälpmedel har du använt under morgonen innan du kommer till jobbet? Och hur mycket elektronik använder du en vanlig arbetsdag? Garanterat en hel del. På den här sidan hittar du prisvärd elektronik från välrenommerade märken som tillhandahåller stabila och välfungerande elektronikprodukter, så att du undviker onödigt krångel.

Kontorsmaskiner av alla de slag

Som totalleverantör till verksamheter har vi naturligtvis ett brett utbud av elektronik för företag, så oavsett om det är kontoret, verkstaden eller kanske en butik som ska utrustas så har vi varorna i sortimentet. Klassiska kontorsmaskiner som etikettskrivare från Brother och Dymo, räknemaskiner och miniräknare från Casio och Texas Instruments och kraftfulla multifunktionsskrivare är bara något av allt vi kan erbjuda som gör vardagen på kontoret enklare. Kanske är det dags att beställa en dokumentförstörare, en ny datormus eller ett smart headset?

Glöm inte småprylarna

Med bara några få klick kan du klara av de små vardagsinköpen för de varor man helst inte vill vara utan. Saknar du batterier, bläck till skrivaren eller glödlampor så hittar du alltid ett brett utbud och fina erbjudanden här i webbshoppen. 

Gaming

Har du tonåringar därhemma eller älskar du själv att spela? Se då till att ha rätt utrustning. Hos Lomax finner du allt från gamingmusmattor och gamingstolar till gamingtangentbord och datormöss med häftig LED-belysning. Inred ditt gamingrum och gör dig redo att lägga ned dina motståndare!

Elektronik till hemmakontoret

Du kan också beställa elektronik till ditt hem. Saknar du en bra datorskärm, en ergonomisk mus, tangentbord eller kanske ett headset till möten över nätet? Hos oss finner du all elektronik du behöver till hemmakontoret.

Prisvärd elektronik

Hos Lomax finns alltid ett stort utbud av prisvärd elektronik för ditt företag, förening eller hem. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mejl med våra fina erbjudanden, till exempel när vi har elektronik som datortillbehör och skrivare till extra bra priser.

När du är kund hos Lomax sparar du automatiskt KvartalsBonus på minst 5% av köpvärdet på din beställning. Läs mer om KvartalsBonus

Beställ elektronik online

Vi ser till att alltid ha ett uppdaterat sortiment av elektronik online, så att du alltid har en välsorterad elektronikbutik att handla i. Är du osäker på något kan du kontakta vår kundtjänst. Här är våra kompetenta kollegor redo att hjälpa dig, så du också är bekväm med ditt köp när du beställer elektronik online. Elektronik som vi inte har i lager tar vi hem till dig. Vi täcker alla behov för professionella verksamheter och företag som enkelt vill handla elektronik och förbrukningsvaror till arbetsplatsen.