• Fri frakt över 699 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundtjänst
 

Projektorer från Optoma

Rekommenderat för dig

Din sökning matchade inte några produkter.

Men oroa dig inte - kontrollera stavningen eller testa med ett mindre specifikt sökord.

Har du frågor eller behöver du hjälp?


Vilket lumen ska jag välja min projektor med?

Kort sagt, projektorns lumen är ljus. Ju fler lumen, desto mer tänds projektorn, vilket innebär att ju ljusare ett rum du har, desto mer lumen behöver du i din projektor för att lysa upp din skärm. Omvänt, var försiktig så att du inte får så många lumen och därmed så starkt ljus att din publik blir bländad och får en obehaglig upplevelse. Så du måste välja hur många lumen du vill ha i din projektor baserat på vilket rum du behöver använda projektorn i och hur stor din skärm är.

LED-projektor eller annan ljuskälla?

De tre mest använda ljuskällteknikerna för projektorer är LED, LCD och DLP. På Lomax säljer vi naturligtvis projektorer med alla tre teknikerna.
LED ger dig fantastiska bilder, vackra färger och exakt återgivning av diagram och multimediainnehåll. LED-laserljuskällan har lång livslängd - cirka 20 000 timmar, och projektorn går under namnet på den lampfria projektorn.
De vanligaste är LCD-skärmar, de är bra för färgnoggrannhet och bra om du behöver korrekt återgivna färger, särskilt i grafik, på din duk.
DLP är billigt att köpa och har ett färghjul med lång hållbarhet. Du kan byta ut den mycket slitstarka lampan i projektorn och omedelbart få en optimal bild igen.
Alla tre typer, och ett urval av de mindre kända, finns naturligtvis med olika lumen på Lomax.

Prisvärd projektor

Utvecklingen inom projektorer, som de flesta andra elektronikprodukter, har gått starkt de senaste åren och priset på projektorer har därför sjunkit mycket, och idag kan du enkelt få en billig projektor som du kommer att vara nöjd med.

Laserpekare

På Lomax har vi många olika laserpekare, eller pekare, som de hette innan de kunde lysa med en laser. Laserpekare är oumbärliga om du använder en projektor för att hålla föreläsningar, presentationer och liknande, där det är viktigt att du kan peka på skärmen med stor noggrannhet.

Varför filmskärm?

Upplevelsen av att se något på en filmskärm snarare än bara på väggar är mycket större, skarpare och professionellare. På Lomax kan du välja mellan många olika filmskärmar. Vi har självlindande, motorstyrda, manuella, mobila, stillastående och till och med de goda gammaldags filmskärmarna till fots.

HD-projektor

Om ditt företag har många professionella presentationer och det är viktigt att bilderna är kristallklara, är en HD-projektor det säkraste valet - om ditt material är tillräckligt bra: Om du har en bild med låg upplösning i presentationen blir det inte bättre att projiceras upp på en skärm, även om det är via en HD-projektor