• Fri frakt över 399 kr (exkl. moms) |
  • Snabb leverans |
  • Trustpilot
 

Mobilfodral från dbramante1928

Din sökning matchade inte några produkter.

Men oroa dig inte - kontrollera stavningen eller testa med ett mindre specifikt sökord.

Har du frågor eller behöver du hjälp?


Skal för mobiltelefoner

Här hittar du skydd för din mobiltelefon. Vi har ett urval av billiga och bra omslag. Hitta bra erbjudanden på omslag som passar din mobiltelefon.

 

Skydda din mobiltelefon med ett skydd

Ge din mobiltelefon extra skydd mot slag och stötar med ett skydd. Genom att använda ett skydd på din mobiltelefon förlänger du livslängden. Ett skydd är en investering som lönar sig i framtiden. Det kan snabbt bli dyrt om din mobiltelefon går sönder. Detta kan i många fall förhindras när du använder ett lock.

På Lomax har vi flera modeller i olika färger och material. Anpassa din mobiltelefon och sticka ut från mängden. När du köper ett omslag har du möjlighet att ändra utseendet på din mobiltelefon som du vill. Helt utan att du behöver byta till en ny mobiltelefon. Använd vårt filter till vänster för att hitta omslag till just din mobiltelefon.

 

Diskret och transparent mobilskal

Om du inte gillar stora och klara skal i vilda färger kan ett diskret och transparent omslag vara något för dig. Ett genomskinligt lock gör att du fortfarande kan se telefonens originaldesign och färg. Samtidigt är dessa genomskinliga skal ofta mer eleganta i sin design. Detta innebär att du inte märker omslaget i samma utsträckning som med andra omslag.

 

Prisvärda mobiltelefoner

Vi har ett brett urval i olika prisklasser, så att du kan hitta en täckning inom din budget. Vi håller regelbundet erbjudanden och kampanjer om tillbehör till mobiltelefoner.

När du är kund hos Lomax tjänar du automatiskt KvartalsBonus, minst 5% av ditt köp, varje gång du handlar i Lomax.

 

Varför använda ett fodral?

Många nyare smartphones består huvudsakligen av glas, och med den stora pekskärmen är den mer utsatt om den tappas. Det finns flera bra skäl att använda ett skydd:

  • Det finns inga repor på telefonens baksida.
  • Du minskar risken för att skärmen krossas om den tappas på golvet.
  • Du får bättre grepp om din telefon.

 

Hur fungerar ett fodral?

Ett skydd skyddar genom att stänga baksidan samt hörnen och sidorna på din mobiltelefon. Om du tappar din telefon och den hamnar i ett hörn finns det en stor chans att din skärm splittras. Om du å andra sidan har ett skydd på din mobil kan det bättre absorbera stötar och därmed minska risken för att skärmen går sönder.

 

Välj rätt skydd

När du letar efter ett nytt fodral se till att välja ett skydd som passar din mobiltelefon. Det anges alltid i omslagsbeskrivningen vilken typ av mobiltelefon den är kompatibel med. Du kan också använda vårt filter för att söka efter omslag, för exakt vilken modell du har.

Det finns olika typer av skydd i olika material och färger. Det kan vara ett lock i läder eller gummi. Det är också möjligt att få ett vändskydd som täcker både skärmen och baksidan. Ett flip-fodral har vanligtvis plats för kort och kontanter. Alla omslag ger ett bra skydd för din mobiltelefon. Välj därför den färg och typ du föredrar.

Om din mobiltelefon är mycket utsatt för stötar och slag kan det vara lämpligt att leta efter ett tjockt och robust skydd som ger maximalt skydd för din mobiltelefon.