ProfiCook Sous Vide kar
Sous vide kar – Laga mat som stjärnkockarna
Hemligheten bakom perfekta biffar!
Sous vide är franska för "under vakuum". Det är en metod som många kockar använder för tillagning av kött. Köttet är insvept i en plastpåse, i vilken luft sugs ut så att köttet är under vakuum. Nu kan du få den riktiga sous vide-kvaliteten med ett lätt sous vide-vattenbad.
- Effekt: 520 watt
- LCD-display med blått ljus
- Temperaturområde: 45 °C till 90 °C med 1 °C-intervall
- Timerfunktion från 30 min. till 72 timmar med 30 minuters intervall
- Kapacitet: 8,0 liter
- Inkl. tång och stålhållare
Alternativa produkter
Produktspecifikationer
| Artikelnummer | 70004410 |
|---|---|
| Märke | ProfiCook |
| Typ | Sous Vide |
| Tillverkarens artikelnummer | 501112 |
| EAN-nummer | 4006160111224 |
Produktenheter
| Styck | 1 st |
|---|---|
| Kartong | 2 st |
| Pall | 34 st |