• Fri frakt över 199 kr exkl. moms
 • /  Snabb leverans
 • /  Minst 5% KvartalsBonus
FRI FRAKT när du handlar för 199:- exkl. moms. Leveranstider kan variera p.g.a. Covid-19.

Brabantia Touch Bin 60 L, matt black

avfall

Brabantia Touch Bin papperskorg med soft-touch-öppning

Brabantia Touch Bin är en beprövad papperskorg av högsta kvalitet. Smart soft-touch-teknologi gör att locket på Brabantia Touch Bin öppnas och stängs ljudlöst vid lätt beröring. En extra stor öppning med en diameter på hela 40 cm gör det lätt att tömma en sopskyffel, skärbrädans rester, m.m. i soporna, helt utan att spilla.

Soptunnan har ett tättslutande lock och en praktisk innerhink av plast som säkrar en extra hög hygien och som gör det mycket lättare för dig att tömma och rengöra hinken. Toppen av Brabantia Touch Bin kan även tas bort så att det är lätt att komma åt med trasa och rengöringsmedel.

De praktiska sidohandtagen gör det lätt att flytta runt soptunnan – även när den är full. Soptunnans botten är belagd med en plastring som skyddar ömtåliga ytor och gör att den kan stå stabilt även på hala och fuktiga golv.

Brabantia Touch Bin är tillverkad av slitstarkt material, så att den är tålig och hållbar. Soptunnan har en rund design med det karakteristiska locket som sluttar något nedåt. Formen ger soptunnan en modern look som passar väl in i alla inredningar. Ytan är matt lackerad och framstår elegant. Soptunnans färg bryts av, av det svarta soft-touch-locket, vilket ger en snygg effekt.

Brabantia Touch Bin 60 liter

Touch Bin hinken med en kapacitet på 60 liter är en mycket rymlig XXL-soptunna, med en höjd som gör det lätt och ergonomisk att nå. Den extra höga kapaciteten gör att du slipper att byta avfallspåsen så ofta. Det gör den extra stora soptunnan till ett perfekt val för platser med ett behov för extra mycket plats för avfall. Den är t.ex. en optimal lösning för större badrums- och kontorsmiljöer, undervisningslokaler, korridorer, matsalar, lager, hotell, grovkök eller för det stora hushållet. Den användarvänliga och tillförlitliga designen är lätt att rengöra och det gör Brabantia Touch Bin 60 liter till ett hållbart och hygieniskt val.

 • Färg: Svart
 • Modell: Matt black
 • Kapacitet: 60 liter
 • Med innerhink i plast
 • Lätt att rengöra
 • Lätt att tömma
 • Tättslutande, avtagbart lock
 • Passar med Brabantia avfallspåse H
 • Mått (HxBxD): 710x400x400 mm

Tips: Uppnå den perfekta matchningen mellan avfallshink och påse

Genom att använda en påse som passar perfekt till din avfallshink får du en optimal användning av utrymmet och en trevlig, ren look eftersom påsen inte ses utanpå hinken. Det finns en smart bokstavskod på insidan av locket på alla Brabantias avfallshinkar, så att du lätt kan se vilka avfallspåsar från Brabantia som passar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 37696317
Märke Brabantia
Typ Manuella
Kapacitet 60 liter
Rekommenderad användning Inomhus
Färg Svart
Serie Touch Bin
EAN-nummer 8710755402562

Produktenheter

Styck 1 styck

Recensera produkt