• Fri frakt över 399 kr exkl. moms
  • /  Snabb leverans
  • Trustpilot
 

Kaffekapslar

På denna sida kan du beställa kaffekapslar som passar de mest kända kaffemaskinerna, som Nespresso, Tassimo och Dolce Gusto. Vi säljer kaffekapslar från t.ex. Nescafé Dolce Gusto, Real Coffee, Tassimo och L'Or. Beställ kaffekapslar online och få snabb leverans och bra erbjudanden. Läs mer Läs mer

1 produkt

5%
Bonus
Tassimo afkalker
Tassimo avkalkning

Praktiska avkalkningstabletter för Tassimo

Artikelnummer 3049480
styck á 176,25 kr. inkl. moms

Köp minst 1 styck

Säljes endast á 1 styck.
Avrunda uppåt till styck
Ange giltigt antal
OBS: Antalet medför bruten förpackning.
Avrunda uppåt till styck

Köp minst 1 styck

Säljes endast á 1 styck.
Avrunda uppåt till styck
Ange giltigt antal
OBS: Antalet medför bruten förpackning.
Avrunda uppåt till styck
Lägg i korg
På fjärrlager / Leverans: Förväntat 2-4 vardagar

Lyxigt kaffe - som på kaféerna

Älskar du också de många läckra smakerna av kaffe som cappuccino, espresso, latte macchiato och café au lait? Då är kaffekapslar ett bra val. Bli enkelt din egen barista i ditt eget kök, hem eller kontor. Du får ett gott och krämigt kaffe på kort tid. Kaffekapseln är kaffets svar på ett tebrev. Enkelt, bekvämt och snabbt. Välj önskad smak, lägg kapseln i maskinen och gör dig redo att njuta av en kopp kaffe som på kaféerna.

Kapslarna finns i smarta bordsdisplayer som du kan lägga fram i t.ex. mötesrummet, receptionen eller verkstaden.

Observera att du måste ha en kaffekapselmaskin som passar ditt föredragna märke.

Kaffekapslarna, som vanligt kaffe, kan tillverkas av olika sorter. Kaffebönorna finns grovt indelade i två sorter som kallas Arabica och Robusta. Arabica kaffe är vanligtvis sött och milt och med en smak av frukt och bär. Denna sort härstammar ursprungligen från Etiopien, men odlas idag på många platser i världen.

Robusta är känt för att vara mer kraftfull och bitter i smak och odlas vanligtvis i Väst- och Centralafrika. Denna sort används ofta för snabbkaffe eller espresso. Dessutom innehåller Robusta mer koffein än Arabica.
Se nedan varje produkt som svart kaffe är gjort av.

Dolce Gusto och kapslar av återvinningsbara material

På Lomax har vi ett brett urval av kaffekapslar från Dolce Gusto. Detta system ger dig gott kaffe i många olika smaker. Unna dina smaklökar allt från starka espresso till söta skummande latte macchiatos.

Är du orolig för kapslarna påverkar miljön? Var inte orolig. Dolce Gusto har i samarbete med TerraCycle skapat ett återvinningsprogram. Detta innebär att kapslarna kommer att separeras och återvinnas 100%. Det återstående kaffet i kapslarna blir komposterat. Plasten finmarkeras och pressas in i granulat, i tunna plåtar eller smälts ner och återvinns till nya produkter som parkbänkar eller förvandlas till råvara. Dina använda kapslar kommer därmed att få ett nytt liv.

För att skicka dina kapslar till TerraCycle för återvinning, förvara dina kapslar, skapa ett konto på TerraCycles webbplats, skriv ut en fraktetikett och skicka kapslarna för återvinning på TerraCycle. Kapslarna skickas från en UPS ParcelShop.

Real Coffee

Real Coffee är ett billigare alternativ än Nespresso-kapslarna, men kapslarna passar fortfarande Nespresso-maskinerna. Dessutom är kapslarna från Real Coffee både ekologiska och fairtrade-märkta.

Ekologi och hållbarhet

För många är det viktigt att kaffet är antingen ekologiskt eller hållbart. På Lomax hittar du både ekologiska och hållbara kaffekapslar. Vi säljer bland annat även biologiskt nedbrytbara kaffekapslar från Peter Larsen Kaffe. Kapslarna är gjorda av fiber från sockerrör och de är 100% komposterbara. Detta innebär att kapslarna håller på att vittra sönder, till exempel äppelskrov. På detta sätt skadar kapslarna inte miljön.
De hållbara kaffekapslarna kännetecknas av att vara fairtrade-varumärket. Läs mer om Fairtrade längst ner på sidan här.
Använd filtret till vänster för att snabbt välja det kaffe som passar dig bäst, oavsett om det är typ, varumärke, kvantitet, hållbarhet eller ekologi.

Billiga kaffekapslar

På Lomax hittar du alltid bra erbjudanden på kaffekapslar. Både i små och stora mängder. Beställ dina kaffekapslar online för hem eller företag till billiga priser. Ju större mängder du köper, desto mer sparar du vanligtvis på kaffet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få ett mail när vi har erbjudanden på kaffekapslar.

När du är Lomax-kund sparar du automatiskt kvartalsbonusar minst 5% av värdet på ditt köp varje gång du handlar i Lomax. Läs mer om Quarterly Bonus här.

Vilka kaffekapselsystem finns det?

Det kan vara svårt att skilja fåren från agnarna med alla de olika märken som nu finns av kaffekapslar på marknaden. De största varumärkena i Danmark är Nestlé Dolce Gusto, Nespresso, Tassimo och Senseo. Många olika och billigare varumärken har sedan dess kommit ut på marknaden för att passa de tidigare nämnda varumärkena.
Du kan se under varje produkt vilka kaffekapslar kapslarna passar.

Vad är fairtrade?

Om du vill vara säker på att kaffet du köper är hållbart, leta efter varumärket Fairtrade. Till att börja med skapades rättvis handel för att garantera rättvisare handel och bättre stöd samt bättre arbetsvillkor för jordbrukare och arbetstagare i några av världens fattigaste länder. I dag är det mycket mer än så.
Fairtrade är ett internationellt märkningssystem som bland annat säkerställer att produkterna inte tillverkas av barn, att säkerhetsutrustning krävs och att användning av skadliga sprayer är förbjuden. Dessutom finns det stränga krav på skydd av den lokala miljön, vattendrag och biologisk mångfald i närområdet.